Veel gestelde vragen

Dit is onze veel gestelde vragen pagina. Hier kun je de meeste antwoorden vinden op al jouw vragen.

Algemeen

We zijn altijd in staat om u de beste laboratorium kwaliteits producten te leveren. Voor vragen of meer informatie kunt u ons een WhatsApp Bericht versturen of het contact formulier in vullen via Info > Contact. 

Mocht het voorkomen dat wij uw gewenste product niet aanbieden kunt u ons berichten via WhatsApp of via het contact formulier zodat wij dit zo snel mogelijk kunnen aanbieden op onze site en u voorzien van de beste deal mogelijk om dit te realiseren vragen wij uw asisstentie.

Klantenservice staat hoog in het vaandel bij Flowstoflab, wij waarderen iedere afnemer en willen jullie voorzien van de best mogelijke service verlening, daarom zijn wij ook 24/7 beschikbaar op Whatsapp, zie de WhatsApp knop rechtonderin het scherm om contact op te nemen met onze support team.

Wij hebben elke week aanbiedingen via de mail, houdt deze in de gaten voor onze mega deals! Daarnaast bieden wij 1 Gr gratis 2MMC wanneer u een positieve review achterlaat op google en we geven 2 Gr 2MMC (Kristal of Poeder) als u iemand aanbrengt op de site, laat via Whatsapp weten wie u heeft aangestuurd om te bestellen bij Flowstoflab en wij sturen u 2 Gr naar keuze op.

Wij zorgen en dragen uitsterste zorg aan de wet en regelgeving en daarom bieden wij nooit iets aan wat niet verkocht mag worden. Research Chemicals zijn veilig en uitsluitend bedoelt voor Research doeleinden. Al onze materiaal komt uit het laboratorium en daarom bieden wij de zuiverste kwaliteit aan dan wie dan ook.

Sindskort hebben wij een nieuwe site, mocht u inlog problemen vernemen neem dan contact op met onze support team om dit op te lossen. Alles hoort naar toebehoren te functioneren en wij zorgen ervoor dat u naar tevredenheid wordt geholpen.

Betalingen

Sinds 2023 hebben wij een nieuw rekening nummer. Mocht u vragen hebben hierover dan kunt u uw bevestigingsmail controleren voor het nieuwe rekening nummer. Wij accepteren Crypto en Bankoverboekingen

Het is mogelijk om uw afhaal bestellingen met Tikkie te betalen of Contant. De keuze is reuze en de voorkeur ligt bij u als afnemer. Wij passen ons aan, aan uw wensen en benodigdheden. Neem contact op via WhatsApp en vraag naar de prijzen.

Wij bieden onze trouwe afnemers elke mogelijkheid om te betalen voor onze producten. Daarom is het mogelijk om met Crypto te betalen. Neem Contact op via WhatsApp voor meer informatie.

Wij bieden u een discrete oplossing om uw betaling in alle veiligheid af te ronden. Daarom zal er niets herleid worden naar onze webshop zodat de bestellingen discreet blijven. Hiermee hopen wij u te geholpen hebben.

U kunt via een Directe Overschrijving betalen of d.m.v. Crypto Currency. Vraag via WhatsApp naar meer informatie voor een snelle reactie.

Als trouwe afnemer hebben wij een loyaliteitsprogramma. Hiermee bouwd u punten op bij elke bestelling die u plaatst bij Flowstoflab.nl, deze punten kunt u bij de Kassa inwisselen voor korting. Vraag voor meer informatie en bekijk uw account pagina voor uw stand van punten.

Verzending

De verzendkosten variëren afhankelijk van het afleveradres en de grootte van uw bestelling. Bij T&T Bestellingen is uw bestelling de volgende dag binnen. Bij Internationale bestellingen kan het tussen 2 tot 5 dagen duren voordat uw bestelling arriveerd. Wilt u een versnelde verzend methode dan kunt u afhalen of contact opnemen met onze support team om een Express verzending te realiseren voor u.

Indien u met Track & Trace besteld ontvangt u automatisch een Track & Trace link in uw ingevulde mail adres om uw bestelling te volgen. Buitenlandse orders krijgen per WhatsApp een Track en Trace code indien er voor een Track & Trace verzend methode is gekozen

Omdat Flowstoflab mee denkt met onze afnemers hebben wij een variatie van verzend methodes voor onze afnemers voor Nederland hebben wij de volgende opties:
* Postzegel (Eigen Risico, geen verzekering) 1 Euro.
* Track & Trace (Eigen Risico, geen verzekering 4,50 Euro
* Aangetekende Track & Trace (Handtekening vereist) (Verzekerd) 8,95 Euro

Voor Europa:
Internationale Postzegel (Geen verzekering & Geen Track & Trace) 6 Euro
Europese Verzending met Track & Trace (Verzekered) 13 Euro

Voor de rest van de wereld
Internationale Postzegel (Niet verzekerd & Geen Track & Trace) 6 Euro
Internationale Track & Trace verzending (Verzekerd) 13 Euro

Het is niet mogelijk om uw bestelde product te retourneren of Ruilen. Wel kunnen wij u tegemoet komen met een individuele aanbieding. Neem contact op via WhatsApp om uw wensen te bespreken.

Ja, de veiligheid van uw transacties is onze prioriteit. Wij gebruiken geavanceerde encryptietechnologie om uw gegevens te beschermen.

Ja, na uw aankoop sturen wij automatisch een digitale factuur naar het opgegeven e-mailadres.